30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

TEM Otoyolunda kaza:1 ölü

Tem Otoyolu Kocaeli kesiminde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.


Otoyol Körfez ilçesi kesimi Karayolları köprüsü girişinde makine yağı dolu Şükrü Dikmen (52) idaresinde 81 BB 045 plakalı TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. TIR altında kalan sürücü Şükrü Dikmen kupanın altında kalarak sıkıştı. İtfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden yaklaşık yarım saatlik bir uğraşın sonucunda çıkardı. Ancak Şükrü Dikmen olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kaza sonrası TIR dorsesinde bulunan yüzlerce teneke yağ otoyola akarken polis ekipleri otoyolu Ankara istikametine bir süre trafiğe kapatıldı. Karayolları ve itfaiye ekipleri yağla kaplanan otoyolu süratle temizlerken trafik bir süre Karayolları köprüsünden kontrollü olarak sağlandı. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 23:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa torun IP: 88.242.235.xxx Tarih : 14.07.2007 09:29:55
ilk önce ölen tır şoförü amcaya allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim hergün kazanın olduğu otobandan gidip gelen biri olduğum için arkadaşlarlada konuşulan şöyle genellikle tırın kaza yaptığı yere yakın yerlerde kazalar oluyor ya yolun pozizyonunu şoförler bilmiyor ya da yolda mı acaba bir kontrolsüz durum mu var bunu karayollarının incelemesi çok iyi olur birde yollar da gözlediğim kadarıyla hala o kadar uyarılara rağmen çok dengesiz kamyon kullanan şoförler var bunların yüzünden o yoldan gitmek bile insanı korkutuyor.bir elinde telefon bir elinde direksiyon yola devam ya yolda uyuyan uykusuz şoförlere ne demeli onlar için aileleri mi çok önemli yoksa götürdükleri yükü yetiştirmek mi bence ailem önce gelir.Bir daha böyle facialar görmemek dileğiyle sözlerimi bitiriyorum.