5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

TEM'i felç eden kaza!

TIR DEVRİLDİ, TEM 5 SAAT KAPALI KALDI

Kocaeli'nin Dilovası ile Hereke ilçeleri arasında 3 adet çekici taşıyan yabancı plakalı TIR'ın bariyerlere çarparak devrilmesi üzerine trafik felç oldu.

Alınan bilgiye göre, Almanya'dan gelen ve dorsesinde ayrıca 3 adet TIR çekicisi daha bulunan Azerbaycanlı sürücü Muhsin Cafer Gülizade'nin kullandığı TIR, ağır yük ve havanın yağışlı olması sebebiyle kontroldan çıkarak bariyerlere çarpıp devrildi. İstanbul'dan İzmit istikametine giden TIR'ın dorsesinde bulunan ve Almanya'dan getirilip önce İran'a, oradan da Afkanistan'a ulaştırılmak götürülecek olan 3 adet çekicisi kayarak, TEM'in her iki şeridini kısmen kapattı. Kayarak her iki şeriti kısmen kapatan TIR şans eseri başka araçlara çarpmadan durabildi. Kaza mahalline Gebze'den ve Hereke'den kurtarıcılar çağırıldı.

TIR şoförü Muhsin Cafer Gülizade ile nakliyet firması sahibi Ümit Türkoğlu kazayı yara almadan atlattı. İtfaiye, trafik ve Karayolları ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışmayla her iki şeridi kısmen ulaşıma açtı. Buna rağmen TEM'in hem Ankara, hem İstanbul istikametine doğru uzun araç kuyrukları oluştu. Zaman zaman iyice kapanan yol 5 saat sonra tamamen trafiğe açıldı.

TIR DEVRİLDİ, TEM 5 SAAT KAPALI KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 13:32:04
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 18:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?