2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Tepeköy Göleti yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, incelemeler için gittiği Karamürsel’e bağlı Tepeköy’de bulunan doğal göleti inceledi. Gölet için proje hazırlanması konusunda talimat veren Başkan Karaosmanoğlu, 300 bin metreküp su kapasiteli göletin Karamürsel’in su ihtiyacını karşılayabileceğini dile getirdi.

KÖYLÜLERİN TALEBİNİ KIRMADI

Karamürsel’e bağlı Tepeköy’de incelemelerde bulunan Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, AK parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çetinkaya ve Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz eşlik etti. Köy ziyaretinde Muhtar Recep Karabaş ve köylülerle sohbet eden Karaosmanoğlu, yapılan çalışmaları anlattı. Köylüler, Karamürsel’in su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitedeki göletin düzenlenmesini istedi. Köylülerin isteğini kırmayan Karaosmanoğlu gölette incelemelerde bulundu. Kışın dağlardan gelen sularla 300 bin metreküp kapasiteli bir hale dönüştürülmesi mümkün olan göletin betonla düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, bu konuda gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Karaosmanoğlu, Karamürsel’in su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitedeki göletin önemli bir su kaynağı olduğunu dile getirdi.

DÜĞÜN SALONU YAPILIYOR

Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, yıllarca atıl durumda kalan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan düğün salonu binasını da gezdi. Düğün salonunun deniz manzarasına hayran kalan Karaosmanoğlu, bu manzarada yapılan cemiyetlerin keyifli olacağını dile getirdi. Yapımı süren düğün salonu, kısa sürede hizmete girecek

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 15:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?