2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Teşhirci sapığa suçüstü

Özellikle Bekirpaşa Beldesinde sokakta, otobüste yanlız gördüğü bayanlara cinsel organını gösteren sapık son tacizinde güvenlik kamerasına yansıdı.

Artan şikayetler sonrası bölgede geniş çaplı araştırmalar yapan polis taciz edilen bayanların tarifi ile sapığı her yerde aramaya başladı.

Bekirpaşa beldesi Yahya Kaptan Mahallesinde oturan bir bayanı peşinden takip eden sapık bayanın apartmana girmesinin ardından kapının dışında kaldı. Merdivenleri çıkmakta olan bayana rica ederek kapıyı açtıran sapık bır anda cinsel organını çıkartıp olay yerinden kaçtı.

Günlerdir polisi peşinden koşturan İ.Ö. polis tarafından yakalandı.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 16:51:30
Güncelleme :9 Nisan 2008 Çarşamba 17:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.RECEP HANEDAR IP: 78.179.96.xxx Tarih : 15.04.2008 10:59:34

Toplumumuzun karşılaşmış olduğu bu vb. olaylar her ne kadar üzüntü vericiyse de,düşündürücüdür sebepleri konusunda. Zuhur eden bu olayın kentimizde olması ayrıca sıkıntı vermektedir herkese kanımca.Neden?Çünkü hem kültürel anlamda ve hemde toplumsal anlamda gelişmeye ve çevremizi geliştirmeye gayret ettiğimiz bu zaman diliminde yapmış olduklarımızın yetersizliği günyüzüne vurulmuş oluyor bu örnekle.Peki ne yapmalıyız ki bu güne kadar yaptıklarımızdan farklı olarak bu vb. olaylarla karşılaşmayalım.Bence şimdiye kadar yaptıklarımızın dışında bir şeyler yapmalı ve toplumca bunları içselleştirerek hayat felsefemize bir çeki düzen vermeliyiz.Nedir bunlar acaba?Bu olaya nedenleri açısından bakmak istiyorum ve çözüm yöntemlerine de bu nedenler üzerinde varmak istiyorum.Fiziksel ve sosyal nedenler olarak ayırırsak nedenleri yapılması gerekenler noktasında teşhis koymakta biraz daha kolaylaşır işimiz.Fiziksel açıdan bu olayın nedeni bir sağlık problemi olabilir ki o zaman çözüm herkes tarafından biliniyordur kanısındayım.Yok eğer sosyal ve kültürel bir nedene bağlarsak sorunun çözümünü o zaman toplumun en temel taşı olan aileye büyük görevler düşmektedir.Bunlar kültürel ve ahlaksal dezenformasyon bombardımanı altındaki ailelerimizi ve onun küçük üyeleri olan çocuklarımızı bu bombardımandan korumaktır. Bunu nasıl yapalım?Kendi kültür değerlerimizi zamanında ve usülünce geleceğimiz olan nesillere aktaralım ki Türkiye bundan yıllar sonra da gelişen ve geliştiren toplumların yaptığı gibi kültür yozlamasına direnebilsin...