2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

TFF'den futbol sahası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından "Sevgi çocukları" projesi kapsamında UEFA Hat Trick yardım fonunun katkılarıyla Kocaeli'de Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarında kalan çocuklar için yaptırılan futbol sahası düzenlenen törenle açıldı.

 

 


SHÇEK ve Futbol Federasyonu tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Yuvacık beldesinde Irak Konutları 75. Yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu bahçesinde yaptırılan mini futbol sahası yaklaşık 100 bin YTL'ye mal oldu. Sahanın açılış törenine TFF Başkan Vekili Affan Keçeci, SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Kırgız ve davetliler katıldı. Törende bir konuşma yapan TFF Başkan Vekili Keçeci, "Bu proje kapsamında hedefimiz her ile böyle bir saha yapmak. İlk 5 sahayı kimsesiz çocuklarımızın kullanımına sunduk. 2008 yılı hedefimiz 5 adet saha tamamlamak" dedi.


Sahanın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Affan Keçeci ve davetliler penaltı atışı yaptı. Futbol Federasyonu ayrıca yurtlarda kalan çocuklara malzeme yardımında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 23:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?