2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

TIR, TEM’den D-100’e uçtu

TEM Karayolu’nun Kocaeli Tavşancıl Beldesi geçişindeki Dikenlidere Viyadüğü’nde margarin ve sos yüklü TIR, 20 metre yüksekten D-100 karayoluna uçtu. O sırada D-100’den araç geçmemesi nedeniyle ucuz atlatılan kazada sadece TIR'ının sürücüsü yaralandı. 

Tonlarca margarin ve sosun saçıldığı yol ise bir süre ulaşıma kapandı.


İstanbul’dan Antalya’ya giden margarin, domates sosu ve mayonez yüklü Hasan Gündüz yönetimindeki 07 D 90 77 plakalı TIR, Dikenlidere Viyadüğü üzerinde giderken, bir anda yalpalayarak aşağıya uçtu. TIR sürücüsünün, aynı bölgede lastiği patlayan ve sürücüsü Murat Akanay’ın sağ şeride çekip 4lü sinyallerini yakarak park ettiği 34 FT 5224 plakalı otomobile çarpmamak için aniden direksiyonu kırdığı, daha sonra aracı toparlayamadığı belirtildi.


Kaza sırasında, D-100 Karayolu’ndan başka aracın geçmemesi olası bir faciayı önlerken, TIR sürücüsü Hasan Gündüz ağır Yaralandı. Sürücü Derince Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-100’ün Tavşancıl geçişi bir süre ulaşıma kapanırken, yola saçılan margarin ve sosların yağmalanmaması için de jandarma geniş önlem aldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 14:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?