3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Tiyatro Okulu öğrencilerinin yıl sonu heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, genç yetenekleri bünyesindeki sanat kuruluşlarında yetiştirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sene başında gerçekleştirdiği sınavla tiyatronun öğrencisi olmaya hak kazanan genç yetenekler, bir yıllık birikimlerini yarın sergilemeye hazırlanıyor.

Yönetmen Aydın Sigalı ve Ahmet Yaşar Özveri’nin iki grup halinde bir yıldır çalıştırdığı tiyatro okulu öğrencileri Kocaeli seyircisinin karşısına çıkarak performanslarını sergileme imkanı bulacak.

Aydın Sigalı’nın yöneteceği "Ziyaret" adlı oyunla yarın akşam saat 20.00’de Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkacak olan ilk grup, açlık ve sefaletle boğuşan Avrupa’nın göbeğindeki küçük bir kasabada geçen olayları sergileyecek. Aynı oyun 16 ve 23 Mayıs tarihlerinde de ücretsiz olarak sahnelenecek.

İkinci grupta yer alan ve yönetmen Ahmet Yaşar Özveri’nin öğrencisi olan tiyatro okulu öğrencileri de "Eğlence Vakti" adlı oyunla sahne heyecanı yaşacak. 15 Mayıs’ta yine Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde söz konusu oyunu sergileyecek olan öğrenciler, 17 ve 18 Mayıs tarihinde de yine aynı oyunla Kocaeli seyircisiyle buluşacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 19:33:26
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 12:01:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?