30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Trafik kazası : 2 ölü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinden hasta ziyareti için Ordu'ya giden aile, Merzifon yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada 4 kişilik aileden 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, kaza Merzifon yakınlarında meydana geldi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi'nde oturan İlyas Erken, babasının yoğun bakımda olması üzerine ailesiyle birlikte babasını ziyaret etmek için Ordu'ya hareket etti. İlyas Erken idaresindeki 41 E 5749 plakalı araç, Amasya'nın Merzifon ilçesi yakınlarında, arkadan gelen sürücüsü ve plakası tesbit edilemiyen bir kamyonun sıkıştırması sonucunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Birkaç takla attıktan sonra durabilen otomobilin içinde bulunan Erken ailesinden anne Fikriye Erken olay yerinde, oğul Yıldıray Erken hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan İlyas Erken (48) ve Kübra Erken'in (17) ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazada ölen anne Fikriye Erken ve oğlu Yıldıray Erken'in cenazeleri bugün Ordu'da toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 17:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?