2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

TÜKODER Başkanı güven tazeledi

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gebze Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Zeki Fettah güven tazeledi. 

TÜKODER Gebze Şubesi'nin 3. Olağan Kongresi, Genel Başkan Ali Er'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan oylamada mevcut başkan Zeki Fettah güven tazeledi. Kongrede bir konuşma yapan TÜKODER Genel Başkanı Er, dernek olarak krizin faturasının işçilere ve dar gelirlilere kesilmesine karşı olduklarını söylerken, telefon faturalarından alınan sabit ücrete de karşı olduklarını tekrarladı. Telekom'un sabit ücretin tüketiciye geri ödenmesi için açılan davanın Yargıtay'da olduğunu belirter Er, "Yargıtay kararının yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Telekom'un sabit ücreti hukuksuzdur. Telekom bu süreçte çok sayıda abone de kaybetmiştir. Yöneticiler bu yanlış uygulamadan bir an önce dönmelidir" dedi. 

TÜKODER Gebze Şubesi'nin Zeki Fettah başkanlığındaki yeni yönetiminde Hüseyin Eğitmen, Neslihan Gül, Hacer Turan, İsmail Doğan, Türkan Duman, Ali Öztürk, Hasan Karataban ve Raşit Güler yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 18:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemal Aydoğan IP: 78.189.89.xxx Tarih : 1.12.2008 23:27:15

Zaten çalışmalarındaki başarıyla Gebze de tanıdığımız TükoDer Gebze Şubesi yeni yönetiminin daha güçlü olarak ve daha özenle güzel işler başaracağına inancım tamdır. Teşekkürler TükoDer Gebze Şubesi. Başarılarınızın devamını diliyorum.