30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Tüpraş 24. yılını kutladı

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (Tüpraş), kuruluşunun 24. yılını kutladı. 

Tüpraş'ın 24. kuruluş yıldönümü törenine Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Enerji Grubu Koordinatörü Cüneyt Ağca ile Genel Müdür Yavuz Erkut, Genel Müdür Yardımcıları, üst seviyede yöneticiler ve Tüpraş personeli katıldı. Kıdem armağanları dağıtım töreninde bir konuşma yapan İzmit Rafineri Müdürü Uğur Turhan, İzmit Rafinerisi'nde gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi vererek, başarılı bir yıl geçirerek çıtayı yükselttiklerini söyledi. 

Genel Müdür Yavuz Erkut ise, "Tüm Tüpraş genelinde çok başarılı geçen 2006 yılının ardından bu yıl da daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İki yılda Koç kültürü ile Tüpraş kültünü birleştirerek oluşturduğumuz hoşgörü ve kaynaşma ortamı ile huzurlu bir çalışma ortamı yakaladık. Geriye doğru baktığımızda, bu kısa zamanda birçok yeniliği hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Bu yıl yeni uygulamaya koyduğumuz Tüpraş takdir tanıma ve rafine öneriler sisteminde dereceye giren ve kıdem armağanları alacak arkadaşlarımı kutluyorum" dedi. 

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ise "Yaptığımız çalışmalarda önem verdiğimiz konuların başında personel memnuniyeti gelmektedir. Bu konuda sizlerden de teklif ve tavsiye bekliyoruz. Başarılı sonuçlar çalışanlara da yansıyacaktır." şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Tüpraş'ta 5, 10, 15, 20, 25 ve 30. hizmet yıllarını dolduran personele armağanları dağıtıldı. Tüpraş'ın 24. yılı kutlamaları Grand Yükseliş Oteli'nde verilen kokteyl ile sona erdi. 24. kuruluş yıldönümü Tüpraş'ın İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerileri ile Körfez Petrokimya ve Rafinerisi'nde de kutlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 16:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?