2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Turgut Özal üst geçidi bitiyor

Kocaeli'de, D-100 karayolu üzerine inşa edilen yaya üst geçidi inşaatında sona yaklaşıldı.

Trafik Şube Müdürlüğü önündeki Turgut Özal ve Halkevi Köprüsü'nün bitişiğinde inşa edilen Adnan Menderes Üst Geçidi'nin ilk tabliyelerinin önceki hafta içerisinde gerçekleştirilmesinin ardından bu hafta sonu da Turgut Özal Üst Geçidi'nin ikinci tabliyesinin montajı başarıyla gerçekleştirildi.

Tabliye montajını yerinde inceleyen bulunan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, D-100 kent içi trafik düzenleme çalışmalarının programa uygun şekilde eşgüdümlü olarak sürdüğünü dile getirerek, "Bu hafta içerisinde Adnan Menderes Köprüsü'nün de ikinci tabliyesinin montajı gerçekleşecek" diye konuştu.

Önümüzdeki haftadan itibaren köprü pilonları çevresinde iskelelerin kurulmaya başlayacağını da sözlerine ekleyen Akman, "İskelelerin kurulmasının ve tabliyelerin yerleştirilmesinin hemen ardından köprü halatlarının montajına geçeceğiz. Bu montaj işlemi için önümüzdeki hafta pazartesi günü Fransız mühendisler ilimize gelecek. Bu çalışmaya ek olarak D-100 üzerindeki asfalt serimi çalışmamız da eşgüdümlü olarak sürdürülüyor" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 17:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?