2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Ulaşım Daire Başkanına veda yemeği

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevinden yeni yasayla oluşan Başiskele ilçesine kaymakam olarak tayin edilen Selami Aydın için Büyükşehir Belediyesi yöneticileri bir veda yemeği verdi. 

Seka Park'taki veda yemeğine Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Mustafa Çöpoğlu ve Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanları Ömer Polat ve Erkan Ayan ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları hazır bulundu. Karaosmanoğlu, Selami Aydın'ın Ulaşım Daire Başkanlığı'nı yürüttüğü süre içinde önemli başarılara imza attığını söyledi. Aydın'ın, Büyükşehir Belediyesi içindeki takım ruhunu en iyi şekilde yakaladığını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Kendisi içimizde en çok çile çekenlerden biri oldu. Üç yıl boyunca görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Bugün kendisini yine son derece önemli bir göreve uğurluyoruz. Buraya güle güle geldi, aramızdan da güle güle ayrılıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 

Genel Sekreter Münir Karaloğlu da Selami Aydın'ın Büyükşehir Belediyesi'nde adeta doktorasını yaptığını belirterek, "Arkadaşımız Büyükşehir Belediyesi'nde önemli tecrübeler kazandı. Bu tecrübelerin yeni görevinde kendisine büyük yarar sağlayacağına inanıyorum. Kendisine meslektaşı olarak başarılar diliyorum" dedi. 

Başiskele Kaymakamı olan Selami Aydın ise, Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevi sırasında başta Başkan İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yöneticilerin kendisine son derece huzurlu bir ortamda çalışma imkanı sağladıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Karaosmanoğlu, Aydın'a bir teşekkür plaketi verdi. Aydın daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ndeki mesai arkadaşları ve Başkan Karaosmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?