2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Umuttepe 2.etap projesi tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Zeki Aygün ile birlikte Umuttepe ikinci etap inşaatını inceledi. 

Gazeteciler ile birlikte Umuttepe yolu 2. etaptaki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, otoban köprüsü bağlantı kısmında kavşak düzenlemesinin yapıldığını, bordür ve trotuar çalışmalarının bitirilmesinin ardından yolun aydınlatma çalışmalarına başlanacağını kaydetti. Şeker, yapılan yollar için her şeyin eksiksiz planlanarak gerçekleştirildiğinin altını çizerek, TEM otoyolu üst geçit bağlantı noktasına kadar devam eden Umuttepe 2. etap projesinde sona gelindiğini söyledi. 

Yol güzergahındaki Akçakoca ve İzmitkent konutlarını gazeteciler ile dolaşan Şeker ve Aygün kentsel dönüşümün Kocaeli'ne kazandıracaklarını anlatarak, "Halkımız daha güvenilir, modern ve rahat konutlarda yaşama imkanı buluyor. Bu konutlarda yaşayan vatandaşlarımız, çalışmaların tamamlanmasıyla gönül rahatlığıyla ulaşımlarını sağlayacaklar" dedi. 

Çalışmalar bitirildiğinde orta refüj ve kaldırımlar ile birlikte toplam 25 metre genişliğinde bir yolun ortaya çıkacağına dikkat çeken İlyas Şeker, ikinci etap çalışmasındaki 3 katman asfaltlı yolun ilk katmanının tamamlandığını belirtti. Şeker, Umuttepe ikinci etabın yılbaşına kadar bitirileceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?