3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Umuttepe yoluna beton bariyer

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kentin özellikle tenha bölgelerine moloz yığınlarının gelişigüzel dökülmesini engellemek amacıyla beton bariyer uygulamasına başladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Salim Dervişoğlu Caddesi ve devamı olan 42 Evler Köprü alanı civarına dökülen moloz, çöp ve hafriyatları engellemek amacıyla hafriyat dökümü yapılan yer ile yol arasına 1 metre yüksekliğinde bariyerler koydu.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, vatandaşın moloz, çöp ve hafriyatlarını gelişi güzel yerlere dökmelerine izin vermeyeklerini belirterek, "Bu konularda vatandaşlarımızdan da hem dökme girişiminde bulunanları ve bizleri de uyarmalarını bekliyoruz" dedi.

Fen İşler Daire Başkanlığı yetkilileri özelikle Umuttepe ve Üçtepeler Mezarlığı’na giden yola da beton bariyer koyduklarını belirterek, "Umuttepe’ye ve Üçtepeler Mezarlığı’na giden yolumuzda hem moloz dökümünü engellemek hem de kış aylarında kazaların önüne geçebilmek amacıyla beton bariyer uygulamasına başladık" şeklinde konuştu.

Öte yandan yetkililer kentin değişik yerlerinde de bu tip olaylara geçit vermemek amacıyla vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 16:18:15
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 16:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?