2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Veli Küçük'e anjiyo yapıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli’deki Kandıra F Tipi Cezaevi’ne konulan ve geçen hafta rahatsızlanınca tedavi altına alınan emekli Tümgeneral Veli Küçük’e, bugün Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anjiyo yapıldı.

Geçen hafta cezaevinde idrar yolu ve böbreklerindeki ağrılardan şikayet eden ve ilk muayenesi cezaevi revirinde yapılan emekli Tümgeneral Veli Küçük, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Bir ara Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne de sevkedilen ve burada röntgenleri çekilen Veli Küçük’ün böbreklerinden birinde taş olduğu tespit edilerek Kocaeli Devlet Hastanesi Üroloji Servisi’nde ilaçlı tedavisine başlanmıştı.

Veli Küçük’ün, dün Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan efor testinde de kalp sorunu olduğu anlaşıldı. Bu sabah erken saatlerde Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkedilen Veli Küçük’e anjiyo yapıldı. Hastane yetkilileri, Veli Küçük’e kalp anjiyosu uygulandığını ve şu anda dinlenmekte olduğunu belirterek, tıkalı damar olup olmadığına ilişkin şu anda bir şey söylemenin mümkün olmadığını, sonuçlarla ilgili değerlendirmenin yapıldığını açıkladı

KÜÇÜK'ÜN SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, tutuklu emekli Tümgeneral Veli Küçük'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Küçük’ün Kocaeli Devlet Hastanesi’nden sabah erken saatlerde tıp fakültesi hastanesine getirildiğini belirten Prof. Dr. Mutlu şunları söyledi:

“Sabah saatlerinde hastanemize geldi. Koroner damarlarında bir tıkanıklık olup olmadığını tetkik amacıyla anjiyografi uygulandı. Şu anda hastanemizde istirahat ediyor. Beraberinde üreter taşı ile ilgili de gerekli işlemler yapılmaktadır. Veli Küçük yarın hastanemizden taburcu edilecek.”

Küçük, hastanenin 3'üncü katındaki Koroner Yoğun Bakım Kardiyoloji Servisi’ndeki özel odada kalıyor. Odanın önünde jandarma ekipleri nöbet tutuyor.

AA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 16:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?