2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Vural'dan Beşiktaş'a gönderme

Kocaelispor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş Kulübü'nden yapılan iddialı açıklamaların kendilerini kamçıladığını belirterek, "Kocaelispor'a fark atıp çıkış yakalayacağız' gibi sözler sağolsun bizleri en iyi şekilde motive ediyor. Cuma günü Beşiktaş karşısında futbolcularımızın göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 

KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Yılmaz Vural, Ankaragücü maçında sergilenen mücadeleden memnun olduğunu, Beşiktaş karşısında ise patlama yapacaklarını söyledi. Ankaraspor karşısında sergiledikleri kötü futbol ve aldıkları farklı yenilginin moral bozukluğuyla Ankaragücü maçına hazırlandıklarını belirten Vural, "Mutlak galibiyet için maça çıktık. Maçta çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum, 10 pozisyon biz bulduk, rakibe ise 3 pozisyon verdik, bunlardan biri gol oldu, diğer pozisyonlarını 53. dakikada yakaladılar. Atağa çıkarken kaptırdığımız bir top sonrasında kalemizde golü gördük, akabinde eşitliği sağladık. Maçın 88. dakikasında Serdar'ın yüzde 100'lük gol şansından daha fazla müsait bir pozisyonda kaçırdığı pozisyon golle neticelenseydi 3 puanı hanemize yazdıracaktık. Herşeye rağmen takımın özellikle ikinci yarıda sergilediği mücadeleci oyundan dolayı son derece memnunuz. Sezon başında futbolcular iyi çalışmadığı için şimdi bu oyunculara taktik uygulamada sıkıntı yaşıyoruz. 15 günlük arada günde 3 idman yaptırarak bunu kapatmaya çalıştık, fakat futbolcular bulundukları seviyeden daha da geriye gitmeye başladığı için normal tempoya döndük, hatta Ankaragücü maçına hazırlanırken de futbolcuları dinlendirerek idmanları hafif tutarak hazırladık. Bu nedenle zamana ihtiyacımız var. Artık ligde büyük küçük kalmadı, her takım birbirini yenebiliyor. Bir puan, çıkışımızın bir kıvılcımı olacaktır" diye konuştu. 

"BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN YAPILAN İDDİALI AÇIKLAMALAR BİZİ MOTİVE EDİYOR" 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan iddialı açıklamaların kendilerini kamçıladığını dile getiren Vural, "Elimize bugün gazeteleri aldığımızda Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan iddialı açıklamaları görüyoruz. 'Kocaelispor'a fark atıp çıkış yakalayacağız' gibi sözler sağolsun bizleri en iyi şekilde motive ediyor. Cuma günü Beşiktaş karşısında futbolcularımızın göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyorum. Biz insanların istediğini yapacağı, istediği skoru alacağı bir takım olmadığımızı Cuma günü Beşiktaş'a göstereceğiz" dedi.
 
Takımdan ayrılan 3 Sırp oyuncu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Vural, "Takımdan ayrıldıklarını öğrendiğimiz Tutoriç , Jestroviç ve Dusan Andelkoviç'ten Allah razı olsun. Zaten takıma verdikleri bir katkı yoktu, böylesi daha iyi oldu. Bu oyuncuların takımdan ayrılması bize zarar değil, fayda getirir. Fazla sayıda yabancı oyuncu kulüpler için lüks oluyor. Bu oyuncular Türk futbolcular gibi ülkenin ve ülke futbolunun durumunu bilmediğinden parası geciktiği zaman bu tarz yollara başvuruyorlar. Ama Türk futbolcusu durumu bildiğinden bunları anlayışla karşılıyor. Türkiye'de başarı yoksa para da yok. Yabancı oyuncuları getirirken tam anlamıyla herşeyinin hazır olması gerekiyor. Ev, araba, transfer parası hiçbir şekilde hazır olmadan transfer yapılmamalıdır. Bu hafta Tutoriç'in yerine ilk 11'de Ufuk Çam oynadı. Kendisinin Tutoriç'ten hiçbir eksik yanı yok, Tutoriç nasıl hata yapıyorsa Ufuk da benzer hatalarda bulundu, Tutoriç nasıl iyi müdahalelerde bulunduysa Ufuk da bunları yaptı, yani bu oyuncuların eksikliğini hissetmeyiz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 20:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Tayyar SAVAŞTAER IP: 78.177.229.xxx Tarih : 6.11.2008 12:14:31

HOCA BİRAZ SUSUP TAKIMIMIZI GELİŞTİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIP+İŞİMİZE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM İSTERSEN..