30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Yağmurla gelen kazalar

Kocaeli Tem otoyolunda Vali Gökhan Sözen'in de karıştığı kazalarda 10 kişi yaralanırken, 30'dan fazla araç birbirine girdi. 

Kocaeli'de sabah saatlerinde aralıksız yağan sağanak yağmur beraberinde kazaları da getirdi. İstanbul istikametinden Kocaeli İstikametine seyir halinde olan çok sayıda araç havanın yağışlı olmasından dolayı kayarak birbirine girdi. Kaza haberini alarak bölgeye giden İHA ekibi de 2 kazaya şahit oldu. Kaza bölgesine gelen 2 araç, ayrı noktalarda kayarak bariyerlere çarparken, kaza anı kısa süreli olarak kameralara yansıdı. Şans eseri yaralananın almadığı kazalar sonrası sürücüler şok yaşadı. 

Kocaeli Valisi Gökhan Sözen'in de makam aracının karıştığı zincirleme kazalarda ölen olmadı. Vali Sözen'in yara almadan kurtulduğu kazada çok sayıda kişi yaralandı. Otoyolda 6 ayrı noktada meydana gelen kazalara 30'dan fazla araç karıştı. Zincirleme kazalara ilk müdahale İtfaiye kurtarma ve sağlık ekiplerinden geldi. Kazalarda yaralanan 10 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 

Kazalar sebebiyle Tem otoyolu İstanbul Kocaeli istikameti kısa süreli olarak trafiğe kapanırken, polis ekipleri kazalara müdahale ederek otoyolu yeniden trafiğe açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 17:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?