3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Yanan aracı seyretmek pahalıya patladı

İzmit’te TEM Otoyolu Kirazlıyalı mevkiinde yanan bir otomobili izleyen sürücüler, zincirleme kazaya neden oldu. TEM Otoyolu Kirazlıyalı mevkiinde meydana gelen kazada, yolda arıza yapan Melih Uytu yönetimindeki 35 CEK 55 plakalı otomobil bir anda alev aldı.

Bu sırada olay yerinden geçen ve İstanbul’dan Ankara istikametine seyir halindeki harf grubu alınamayan 43 plakalı tanker sürücüsü, yolda yanan otomobile bakarken aniden aracını durdurunca arkasında bulunan Harun Yetişkin idaresindeki 34 DJB 63 plakalı tüp kamyonu tankere, tanker önünde seyreden 34 ZE 962 plakalı otomobile, bu otomobil de jandarma aracına çarptı.

Kaza sonrasında 43 plakalı tanker olay yerinden uzaklaşırken, tüp kamyonunun sürücüsü Harun Yetişkin, aracın içinde sıkıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarılan Yetişkin, SSK Sopalı Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yanan otomobil ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araçta hasar meydana geldi.
Kaza sonrasında TEM Otoyolu’nda trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi. Polis olay yerinden geçen araçların sürücülerini yeni bir kazaya neden olmamaları için uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 14:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?