6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Yasak aşk katil etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 17 yaşındaki sevgilisi ile birlik olan kadın kocasını öldürdükten sonra cesedini bir inşaata attı.

Gölcük'te yasak aşk yaşadığı sevgilisi ile plan yapan Serpil T.(20), bir yıllık kocasını bıçakla öldürdükten sonra cesedini evin yanındaki inşaata bırakıp kaçtı. Yaklaşık bir yıl önce evlenen İlker Ölmez ve Serpil T. evlendikten sonra memleketleri Mardin'den Kocaeli'nin Gölcük ilçesine taşındı.

Ancak mutlu giden evlilik Serpil T.'nin 17 yaşındaki Y.K. ile yasak aşk yaşamasıyla bozuldu. Dört gün önce evlerinde Y.K yüzünden kavga eden çiftin arası iyice açıldı. Yasak aşkıyla olaya karar veren Serpil T, sevgilisi ile plan yaparak kocasını öldürmeye karar verdi.

İlker Ölmez'in evine gelen ikili burada talihsiz adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin ardından cesedi bir çuvala koyan ikili, çuvalı da ikamet ettikleri evin yanında bulunan paket yığınının arkasına sakladı. Kimse görmesin diye cesedin üstünü battaniyelerle örten sevgililer Mardin`e kaçtı.

Serpil T.`in ağabeyinin Gölcük İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine haber vermesiyle korkunç cinayet ortaya çıktı. Gölcük İlçe Asayiş Müdürlüğü ekipleri cesedi saklandığı yerden çıkardı. Olayda görgü tanığı bulunamadı. Serpil T. ve yasak aşkı Y.K. ifadeleri alınmak üzere Mardin'de emniyet müdürlüğüne götürüldü. İkilinin, ifadelerinin ardından Kocaeli`ye getirileceği belirtildi.

Öte yandan İlker Ölmez'in 17 Aralık tarihli sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı fotoğrafta evlenmeyi erken ölmenin nedenleri arasında göstermesi dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2011 Cumartesi 09:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?