30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Yemekhanede doğalgaz patladı

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde 19 Mayıs Caddesi’ndeki Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Gölcük Vergi Dairesi çalışanları, dün saat 12.30 sıralarında binanın birinci katındaki yemekhanede yemeğe oturdu.

Bir süre sonra ocak bölümünde, doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı sanılan patlama oldu. Patlamada Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, Mal Müdürü Kadir Gürkan, bölüm şeflerinden Sabahattin Işık, Turgut Önder, memurlardan Kadir Gürkan, Erkan Ergun, Neşe Kısacık, Çiğdem Bayrak, İlknur Saka ve Funda Küçükaksu, hizmetli Tarık Yeşilova yaralandı. Yaralılar Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücutlarında ağır yanıklar olan Kadir Gürkan ve Tarık Yeşilova, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Müdür ve diğer şef ile memurların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Patlama ardından inceleme başlatılırken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir de görevlilerle diğer çalışanlardan bilgi aldı. Patlamanın doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilmesine rağmen, ekipler patlamanın kesin nedeninin belirlenmesi için araştırmalarını sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 14:36:09
Güncelleme :13 Kasım 2007 Salı 14:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?