5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Yusuf'un katili amcası mı?

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 14 YAŞINDAKİ AMCA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde silahla oynarken gözünden vurularak ölen 5 yaşındaki çocuğun ölümü ile ilgili 14 yaşındaki amcası adliyeye sevk edildi.

24 Eylül tarihinde Gölcük ilçesi Hisareyn Esentepe Mahallesi'nde Yusuf Eren Çakmak, amcası Y.Ç. ile birlikte evde av tüfeği ile oynarken gözünden vurularak hayatını kaybetti.

Amca Y.Ç. alınan ilk ifadesinde vurulma anında içeride olmadığını, bahçeye köpek kovalamak için çıktığı sırada silah sesini duyduğunu söylemiş ve ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edilmişti.

5 yaşında yaşama veda eden Yusuf Eren Çakmak'ın kendi kendini vurup vurmadığının belirlenmesi için silah balistik raporuna gönderilmişti. Olayın ardından oğlunu kaybeden anne Emine Çakmak Bilgin ise silahın sahibinden şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayda kullanılan tüfeğin ruhsatsız olduğunu belirledi. Cumhuriyet savcısı ise olayda bahçede olduğunu iddia eden amca Y.Ç.'nin adliyede ifadesini aldı. Savcı, yine aynı ifadeyi verdiği öğrenilen Y.Ç.'yi mahkemeye sevk etti.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 14 YAŞINDAKİ AMCA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 10:44:01
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 17:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?