2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Zabıtadan bayram denetimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı ve bayram coşkusuna gölge düşmemesi için tüm tatlı ve pasta imalathanelerini denetliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkalığı İhtisas Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilgili belediyenin zabıta personeli, insan sağlığı için tatlı ve pasta imalathanelerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Büyükşehir ekibi başta Karamürsel bölgesi olmak üzere Gölcük, Derince, Körfez, Kandıra, Gebze, İzmit, Bekirpaşa, Kartepe sınırları içerisinde bulunan işyerlerini denetledi. Denetimler çerçevesinde imalathanelerin kullandıkları malzemeler, ürünlerin son tüketim tarihleri, çalışanların sağlık muayeneleri, üretim koşulları kontrol edildi. Bu kapsamda 46 işyerini denetleyen ekip, yasal mevzuata uygun olmayan işyerleri hakkında tutanak tuttu. 

Denetimler, Zabıta Dairesi Başkanlığı Denetim Amirliği ilçe ve alt kademe belediyeleriyle beraber yürütülürken, yetkililer, vatandaşların şüphelendikleri herhangi bir durumda 153 numaralı hattı aramalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 15:16:09
Güncelleme :23 Eylül 2008 Salı 17:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?