9
Mayıs
2024
Perşembe
DARICA - DARICA - KOCAELİ

El freni facia getirdi!

Kocaeli’nin Darıca ilçesine bağlı Bayramoğlu yarımadasında bir otomobil, uçurumdan denize yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Olay, Darıca'ya bağlı Bayramoğlu yarımadasının Yelken Kaya Caddesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Burak Civelek, Adem Başar, Deniz Yılmaz (23) ve Murat Türkdoğan isimli arkadaşlar, Mesut Arslan’ın (22) kullandığı 34 HIB 25 plakalı otomobille uçurumun kenarına geldi.

Manzarayı izleyen arkadaşların içinde olduğu otomobilin el freni, bilinmeyen bir nedenle aşağıya indi.

Otomobilin uçuruma doğru sürüklendiğini fark eden gençlerden Adem Başar, Murat Türkdoğan ve Mesut Arslan kendilerini aracın dışına atmayı başardı. Burak Civelek ve Deniz Yılmaz ise araçla birlikte uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Gençlerden Deniz Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Burak Civelek ise ağır yaralandı.

Olay yerine gelen ambulans, itfaiye ve polis ekipleri, uzun süre uçurumun dibinde yaralı olan Burak Civelek’i kurtarmaya çalıştı. Denizden bot ile gelen sağlık ekibi, burada yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları ile yukarı çıkartılan Burak Civelek, Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan diğer isimler Adem Başar, Murat Türkdoğan ve Mesut Arslan ise, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2012 Cumartesi 10:21:28
Güncelleme :5 Mart 2013 Salı 18:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?