26
Mayıs
2024
Pazar
GÖLCÜK - KOCAELİ

Başkan halka teşekkür etti

İkinci kez Gölcük Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ellibeş, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür ederek, ilçeyi Gölcük halkı ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

Gölcük Sanat Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Ellibeş, 30 Mart sabahı sınırları daha da genişleyen, nüfusu daha da artan bir Gölcük olduğunu belirterek, "Yazlık, Ulaşlı, Hisareyn, İhsaniye ve Değirmendere ile mahalle sayısı 30, nüfusu ise 130 bine ulaşmış bir Gölcük Belediyesi var. Seçimlerden önce kazansak da kazanmasak da bağlanan belediyeler ile sistemlerimizi birleştirdik. Seçimin hemen ardından Değirmendere'de oturan bir vatandaşımız emlak vergisini hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadan yatırabildi. Seçim dönemi Gölcük'e yakışır bir dönem oldu.

Kavgasız seviyeli, tüm siyasi partilere yakışır bir seçim dönemi geçirdik. Seçime katılan herkese kazanan kazanmayan teşekkür ediyorum. Gölcük'ü Gölcük halkı ile birlikte yöneteceğiz. Bir önceki seçim döneminde seçim beyannamemizde yer alan projelerimizin yüzde 99'nu yaptık. Yeni dönemde yeni katılan beldelerimiz ile birlikte daha yaşanır bir Gölcük hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ellibeş, özellikle D 130 karayolu ile ilgili çok önemli projeleri önümüzdeki 5 yılda devreye sokacaklarını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 16:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?