19
Mayıs
2024
Pazar
GÖLCÜK - KOCAELİ

Değirmendere'de sevgi evi

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne bağlı Değirmendere Beldesi'nde, yardıma muhtaç vatandaşlara 2. el giysi ulaştırmayı amaçlayan Sevgi Evi, düzenlenen sade bir törenle hizmete girdi.
AK Parti Değirmendere Belde Kadın Kolları'nın girişimleri sonrasında açılan Sevgi Evi'nde, mağdur durumda olan insanlara kıyafet yardımı yapılacağını belirten Kadın Kolları Başkanı Zeynep Dalman, "Beldemizde sayıları artan mağdur insanlarımıza yardım etmek için ilk adımı attık. AK Parti Teşkilatı olarak beldemizde faaliyet gösteren her esnafın desteğini alarak Sevgi Evi'ni hizmete soktuk. Şuana kadar 50 vatandaşımız kıyafet talebinde bulundu. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kendilerini evimize davet edip her türlü kıyafet ihtiyacını karşılıyoruz" dedi.
AK Parti Değirmendere Belediye Başkan adayı Hasan Özer'in açılışını yaptığı Sevgi Evi'nde ilk yardım, Müfit Saner İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Nimet Uysal'a yapıldı.
Partili bayanlar, bu tür bir hizmette bulunmaktan mutlu olduklarını söylerken, vatandaşlardan da kullanmadıkları giysileri kendilerine getirerek, projeye destek vermelerini istedi.
KOCAELİ _İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2004 Salı 01:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?