19
Mayıs
2024
Pazar
GÖLCÜK - KOCAELİ

deniz temizliği için asker ve siviller elele verdi

Sabah saatlerinde çöp torbalarıyla birlikte sahile gelen Donanma Komutanlığı’na bağlı askerler ve ilçe halkı, yaklaşık 2 saat süren kıyı temizliği yaptı. Temizlik çalışmasının startını veren Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Atilla Kezek ise görevli ekiplerle birlikte çöp topladı. Kavaklı girişinde bir araya gelen temizlik timinde, Donanma Komutanlığı’nda görev yapan askerler, Gölcük Alesta Deniz İzci Grubu, Belediye Temizlik İşleri ekipleri, Piyalepaşa İlköğretim Okulu öğrencileri ve vatandaşlar yer aldı.

Çevre temizliğine olan duyarlılığın arttığını belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kıyı ve Deniz Temizlik Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte sahil şeridini temizledik. Vatandaşlarımız denize ve çevreye olan ilgisini her zaman göstermektedir. Duyarlılığından dolayı ilçe halkımızı kutluyorum" dedi.

Kavaklı iskelesinde denizaltı taraması yapan donanma komutanlığı dalgıçları ise sahil diplerinin temiz olduğunu açıkladı.

iha-gölcük
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 19:39:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre çorular IP: 85.107.102.xxx Tarih : 20.10.2006 14:35:47
ben alesta deniz izci grubunda olduğum için o gün çok heyecanlıydım.sabah erkenden kalkıp gittikten sonra liderlerimizle buluşup temizledik.