18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLCÜK - KOCAELİ

Donanma Komutanlığı'ndan Atatürk büstü

Donanma Komutanlığı, Gölcük Donanma İlköğretim Okulu’na Atatürk Büstü hediye etti.

Gölcük Donanma Komutanlığı tarafından Gölcük Donanma İlköğretim Okulu’na hediye edilen büstün açılışı nedeniyle düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Atilla Kezek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Gölcük Tersanesi Komutanı Müh. Kd. Alb. Doğan Özdemir ve öğrenciler katıldı.

Açılışta Donanma Bandosu öğrencilere mini bir konser verirken, bir konuşma yapan Donanma İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Karadeniz, "Vatanın bütünlüğü ve ulusun refahı için tüm kuruluşların işbirliği ve ahenkli çalışması kaçınılmazdır. Donanma İlköğretim Okulu ailesi olarak ordumuzun gözbebeği Donanma Komutanlığı ile aynı adı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Komutanlığımızın okulumuza gösterdiği yakınlık ve yardımlardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Törene katılanlar daha sonra, öğrencilerin hazırladığı Atatürk Orotoryosu’nu izledi. Büstün açılmasının ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, eğitime verdikleri katkıdan dolayı Tuğamiral Atilla Kezek’e bir plaket sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 16:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?