25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLCÜK - KOCAELİ

Esnaftan plaketli teşekkür

GÖLCÜKLÜ ESNAFLARDAN KARAOSMANOĞLU'NA PLAKET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ile yönetimini kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu'na esnaflar adına plaket takdim eden Kocaman, ''Gölcük'te yapılan çalışmalardan esnaf da, vatandaş da memnun. Başkanımızın çalışkanlığını örnek alıyoruz'' dedi.

Gölcük'ün ve Kocaeli'nin bütün ilçelerinin büyükşehir sayesinde hizmet aldığını ifade eden Kocaman, ''Halka yansıyan mükemmel işler yapıldı. Siz Kocaeli'nde ilkleri başardınız. Sizi İbrahim Abi olarak tanıdık ve sevdik. Gölcük'te sokak ve caddelerde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları örnek bir şekilde yapılıyor. Bunun asfaltımıza da, halkımıza da büyük etkisi var. Değirmendere'deki esnafımız çalışmalardan memnun'' ifadesini kullandı.

Ticarette global krizin etkilerinin azalmasından sonra 6-7 aydır bir hareketlilik olduğunu anlatan Kocaman, Gölcük esnafının ihtiyaçlarını da aktardı. ''Esnaf bizim kardeşimizdir'' diyen Başkan Karaosmanoğlu ise, ''Biz kendimizi esnafımızın yerine, vatandaşımızın yerine koyarak hareket ediyoruz'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 13:34:02
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 14:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?