19
Mayıs
2024
Pazar
GÖLCÜK - KOCAELİ

Hollanda Rijmond Polis Teşkilatı Gölcük'te

Merkes üssü Kocaeli’nin Gölcük İlçesi olan 17 Ağustos depreminin ardından ilçeye gelerek çeşitli yardımlarda bulunan Hollanda Rijmond Polis Teşkilatı yöneticileri, 5 yıl aradan sonra yeniden Gölcük’ü ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamında gerçekleşen ziyarete, Hollanda Rijmond Polis Teşkilatı Başkanı Hury Karreman ve yöneticiler Hugh Strove ile Andö vd.Hoek, İlçe Emniyet Müdürü İsa Bişiren ve belediye yetkilileri katıldı.

İlçe halkının kalplerinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Hury Karreman, "Gölcük’ü anlayabilmek için ilçeyi gelip görmek gerekir. Bizim kardeş şehir olarak kabul ettiğimiz Gölcük’e gelişimiz basında yer almak için değil, daha nasıl yardımcı olur ve açılan yaraları sarmak için daha ne gibi destek sağlayabiliriz yönündedir. Çünkü ilçenin boşa geçirecek zamanı yok. İşte biz de bu yönde zaman zaman yaptığımız ziyaretlerle, hem gelişmeleri yerinde görüyor, hem de yapabileceğimiz projeleri paylaşıyoruz" dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kardeş heyete mavi taşlı gümüş belediye yüzüğü hediye etti.

gölcük
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 14:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan öztürk IP: 88.239.146.xxx Tarih : 19.12.2007 14:40:12

adım sinan amiral karamürsel i.ö.o.na gidiyorum 6.sınıf öğrencisiyim kocaelide itfayecilik kursu var.sizden itfayecilik kursu gibi kurs açmanızı istiyorum. kimkanlarınız el veriyosa. kocaeli polis teşkilatı bu öneriyi dikate alarak herkese polislik mesleğinin güzel yanlarını aşılıya biliriz.SAYGLARIMLA.