1
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİT - İZMİT - KOCAELİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Genel Bilgiler

Fen Bilimleri Enstitüsü, Kocaeli Üniversitesi’nin 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı kanun ile resmi olarak kuruluşuyla, fen ve mühendislik alanlarında lisansüstü eğitim vermek amacıyla 2547 sayılı kanun esas alınarak 1 Kasım 1993 tarihinde faaliyete geçirilmiştir. Üniversitemizin merkez Anıtpark yerleşkesinde hizmete başlayan Fen Bilimleri Enstitüsü, 2003 yılında Veziroğlu yerleşkesi içinde, Kocaeli körfezi kıyısındaki yerine taşınmıştır.

Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü; 11 Anabilim dalında 61 Yüksek Lisans ve 39 Doktora öğrencisi ile başladığı faaliyetlerine, Mühendislik, Mimarlık-Tasarım, Fen-Edebiyat, Teknik Eğitim ve Eğitim alanlarında 21 ana bilim dalında I.Öğretim ve Mühendislik Yönetimi Anabilim Dalında II.Öğretim olmak üzere toplam 576 yüksek lisans ve 220 doktora öğrencisi ile devam etmektedir. Ülkemizin lisansüstü eğitimine bu tarihe kadar toplam 671 yüksek lisans ve 106 doktora mezuniyeti vermiştir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kocaeli Üniversitesi Veziroğlu Yerleşkesi, Eski Gölcük Yolu
Adres2 :İzmit / Kocaeli
Posta Kodu :41040
Telefon :0262 - 335 41 64
Faks :0262 - 335 41 64
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.