3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİT - İZMİT - KOCAELİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksekokulu

Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksekokulu’nun misyonu;

Ulusal ve Uluslararası eğitim ile uyumlu, teorik bilgiler yanında tarımsal uygulamaları ön planda tutan, tarım teknolojilerinin geliştirilmesine yardımcı olacak bilimsel araştırmalar yaparak tarım sektörüne yarar sağlayacak bilgiyi üretmek, ürettiği bilgi ve teknolojinin aktarımı ile kullanımını yaygınlaştırmak ve insan haklarına saygılı, özgür düşünceli, etik değerlere bağlı, yaratıcı, yapıcı ve uygulayıcı öğrenciler yetiştirmektir

İnsanlığın sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişimi için bilgiye ulaşmayı, üretmeyi, bilgiyi uygulamayı, yaymayı bilen ve bu bilgilerle donatılmış, kaynakları en iyi şekilde, toplum yararına ve ülke çıkarlarına kullanan bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

Temel öğretimiz Atatürk İlkelerine bağlı olmak, Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, şeffaf yönetim, katılımcı yönetim anlayışı, kaliteli çalışma hayatı, çalışanlar, öğrenciler ve diğer paydaşların memnuniyeti, Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, Fırsat eşitliği, Zamanın kıymetini bilmek, Özgün araştırmalar yapmak, üretilen bilgi ve hizmette kalite sağlamak, İşimizi sevmek, Yaşam boyu öğrenme olarak özetlenebilir.
 

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi
Adres2 :İzmit / Kocaeli
Posta Kodu :41285
Telefon :0 262 351 32 81
Faks :0 262 351 32 83
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.