19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

İbrahim Usta'dan spor klüplerine malzeme yardımı

Karamürsel’de faaliyet gösteren 10 kulübe 20’şer adet pik yaptırarak hediye eden Usta fikrin sahibinin KASKF Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Yüksel olduğunu söyledi.

Nazif Ertürk tarafından yapılan yeni düzenleme ile mükemmel bir kulüp lokaline kavuşan Karamürselspor lokalinde yapılan malzeme dağıtım törenine Büyükşehir Belediye ve Karamürsel Belediye Meclisleri Üyesi İbrahim Usta, KASKF Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Yüksel, İlçe Spor Müdürü Tuğrul Kömürcü ve spor kulüpleri yöneticileri katıldılar.

Malzemelerin tesliminden önce bir konuşma yapan Usta; sporu çok sevdiğini, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan en önemli etkinlik olarak sporu gördüğünü söyleyerek Karamürsel’de sporun eski günlerine dönmesini arzu ettiğini belirtti. Usta konuşmasında “Karamürsel eskiden beri sporda çok önemli bir yere sahipti.

Voleybol, basketbol branşlarında da ilde söz sahibiydik. Benim gönlüm artık eski günlerdeki gibi profesyonel günlerdeki gibi profesyonel liglerde mücadele eden bir Karamürselspor’dan yana. Bu konuda madden, manen ve siyaseten ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” sözleriyle bitirdi.

Ardından yapılan konuşmalarda kulüp yöneticileri problemleri sıraladılar. Karamürsel’de spor camiasının spora sahip çıkmaması, maddi imkansızlıklar, kulüplerin birlik olmaması ve tesis yetersizliği en önemli problemler olarak öne çıktı.



Türkan Kaya
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 16:23:11
Güncelleme :26 Ağustos 2004 Perşembe 16:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?