4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖRFEZ - KOCAELİ

Evyap


Kocaeli Körfez'de Evyap tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli Körfez İlköğretim Okulunun protokolü imzalandı.

EVYAP

1927‘de Erzurum‘da sabunla başlayan başarı öyküsü günümüzde sabundan duş jeline, şampuandan traş ürünlerine, deterjandan diş macununa kadar 100‘ü aşkın ülkeye ulaşmaktadır.

Bugün Evyap dünyanın en büyük sabun ve kozmetik üreticilerinden biridir. Türkiye sabun ihracatının %75 ‘ini gerçekleştiren Evyap, ilk 100 Türk sanayi şirketi arasında yer almaktadır. Aynı zamanda 2002 yılında Mısır‘da üretime başlayan Evyap, 2003 yılında Ukrayna‘da sabun üretimi konusunda da faaliyete geçmiştir.
Evyap, Duru, Arko, Sanino, Fax, Ava ve Savoy markaları ile aşağıdaki kategorilerde geniş bir ürün yelpazesine sahiptir: 
Kozmetik – kişisel bakım (Cilt bakım, saç bakım, güneş bakım, ağız bakım, erkek bakım, kadın tuvalet ürünleri, bebek ürünleri)
Deterjan (çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, yüzey temizleyicileri)
Hijyenik ürünler (bebek bezi, hijyenik ped)
Sabun, traş ürünleri, cilt bakım ürünlerinde Evyap markaları Türkiye pazarında lideri konumundadır. Ukrayna‘da Sanino en iyi satan marka konumundadır. Rusya, Ukrayna, Romanya, Polonya, Kazakistan‘da da sabunlarımız pazar lideridir.

Evyap‘ın yolunu aydınlatan düşünce, en son teknolojilerle üretilen kaliteli sabun ve kişisel bakım ürünlerini uygun fiyatlarla dünyanın her yerindeki tüketicilere sunmaktır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar