4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖRFEZ - KOCAELİ

Milangaz


 KÖRFEZ MİLANGAZ HACER DEMİRÖREN LİSESİ

Kocaeli Körfez'de Milangaz LPG Dağıtım Tic. San. A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli Körfez Milangaz Hacer Demirören Lisesi ve çok amaçlı salonun temeli 2003 tarihinde atıldı. 

Maliyeti 1.500.000.000.000 TL  olan okul 2004 yılında bitirilerek eğitim ve öğretime başladı. 

 

 

 

Milangaz LPG Dağıtım Tic. San. A.Ş.

Milangaz bundan 44 yıl önce likid petrol gazını (LPG) Türkiye’nin evlerinde kullanılmak üzere pazarlayan ilk şirketti. Bugün de Demirören Grubu içinde Milangaz en yaygın dağıtım ağına sahip markadır. Geçmişi ve tecrübesiyle tüp ve dökme gaz alanında hep en önde giden Milangaz, günümüzde motorlu taşıtların kullandığı otogaz alanında da liderdir. Tarımdan sanayiye, sıradan pansiyonlardan büyük tatil köylerine, sosyal konutlardan lüks villara kadar çok geniş bir yelpazede Milangaz tüketicinin enerji kaynağıdır.

28 dolum tesisi, 77 bin tonluk stok kapasitesi, 3 bini aşkın ana ve 10 bin tali bayiden oluşan yaygın dağıtım ağı, Milangaz’ın gücünün boyutlarını gösterir. Bu rakamlar aynı zamanda Demirören Grubu’nun "ürün ve hizmetlerinde en yüksek kaliteyi yakalama" vaadinin gerçekleşmekte olduğunun da göstergesidir

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar