3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

"Hedef; ilk üçe kalmak”

KIRKPINARSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YASİN ÇELİK; “HEDEFİMİZ İLK ÜÇE KALMAK”

Bu yıl Süper Amatör Küme A grubunda mücadele edecek olan Kırkpınarspor'un Teknik Direktörü Yasin Çelik ilk hedeflerinin ilk üçe kalmak olduğunu söyledi.

Kamp dönemini değerlendiren Çelik, “Kamp dönemimizi iki etap halinde gerçekleştirdik. Bu süreçte öğleden önce kondisyon öğleden sonra taktiksel olmak üzere 2 çalışma yaptık. Futbolcularımıza kendi profesyonel futbol hayatımda gerçekleştirdiğimiz idman programlarını uyarlayarak uyguladım. 20 gün süren kamp dönemimiz sonunda futbolcularımda yüzde yetmişe varan bir performans artışı olduğunu gözlemledim. Kamp dönemimiz sürecinde üç günde bir olmak üzere toplam altı hazırlık karşılaşması yaptık ancak lig başlayana kadar bir iki hazırlık karşılaşması daha yapmak istiyoruz“ dedi.

Geçen yıl takıma sezon arasında geldiğini belirten Çelik, “Kırkpınarspor'a geldiğimde takımın oyun siteminin belli olmadığını ve güç olarak çok düşük olduğunu gördüm. O dönemde 2 haftalık bir ara vardı o arayı iyi değerlendirdik ve beşte beş yaptık buda takımımızı oldukça toparladı. Sezon sonu ise ister istemez düşüklükler sakatlıklar oldu çünkü sezon başı ne tür bir çalışma yapıldığını bilmediğim için futbolcularıma biraz yüklenince o güçle beş altı hafta iyi gitti ondan sonra futbolun en doğal şeyi performans düşüklüğü oldu. Yönetim istediğiniz tüm isimleri aldı, sadece bir oyuncuda fire verdik ancak onunda yerini dolduracak İstanbul'dan iyi bir oyuncu aldık. Şuan transfer konusunda bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

Çelik, istedikleri bir gruba düştüklerini ifade ederek, “İlk bakışta bizi zorlayacak takımlar olarak Hendekspor, Akyazıspor ve Demirspor 'u gördüm. Ancak henüz rakiplerimin hiçbirini seyretmedim önümüzdeki hafta Pamukova'ya gidip Pamukovaspor'u seyretmek istiyorum. Ancak ben rakiplerime göre değil kendi oyunumu oynatmak istiyorum, rakiplerimiz bize göre önlem alsın” dedi.

Hedeflerinin ilk üç arasında yer almak olduğunu söyleyen Çelik, “Hedefimiz şampiyonluk ancak asıl hedefimiz üst sıralara oynamak. Zaten gruplarda ilk üçe kalmamız gerekiyor ve ilk hedefimiz şuan ilk üçe kalabilmek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 17:54:03
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 14:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?