3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

100 lirayla lüks otomobil kazandı!

TCHİBO'NUN YILBAŞI HEDİYELERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye genelinde gerçekleştirilen büyük çekilişte Mercedes otomobil kazanan genç müteahhite ödülü, Adapazarı ADA AVM'de düzenlenen törenle verildi.

ADA Alışveriş Merkezi (AVM) bünyesinde faaliyet gösteren Tchibo tarafından 4-Kasım-31 Aralık 2009 tarihleri arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilen büyük yılbaşı çekilişi kampanyası sonuçlandı. İnternet üzerinden veya Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, İzmit Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ, Bursa illerinde 37 Tchibo mağazasından bir seferde 100 TL ve katlarında alışveriş yapanların katıldığı çekilişte büyük ödül olan 1 adet 2010 model Mercedes marka otomobili genç müteahhit Selma Akbaba kazandı.

Ailesi ile birlikte ADA AVM'de gerçekleştirilen törene katılan Selma Akbaba'ya büyük ödül olan otomobilin anahtarını Tchibo Türkiye Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu verdi. Otomobilin anahtarını aldıktan sonra direksiyon başına geçen Selma Akbaba "Ben aslında şansıma pek güvenmeyen biriyim. Ben mağazadan 2 adet mont aldım. Kasada yetkili bana yaptığım alışverişi 100 TL'ye tamamlamam gerektiğini ve çekilişe katılacağımı söyledi. Ben de öyle yaptım. Çekilişi unutmuştum. Araba kazandığımı duyduğumda çok şaşırdım" dedi.

Genel Müdür Şenay Küçük Tanşu da kendisinin Adapazarı'nda tatil amaçlı da olsa güzel günlerinin geçtiğini, büyük hediye olan otomobili bir Adapazarlı hanıma vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

TCHİBO'NUN YILBAŞI HEDİYELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TCHİBO'NUN YILBAŞI HEDİYELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TCHİBO'NUN YILBAŞI HEDİYELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 13:40:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 18:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?