6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

100 YTL için cinayet işledi,teslim oldu

Adapazarı Arifiye Beldesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, kiracısının kardeşini öldüren ev sahibi polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen ev sahibine saldırmak isteyen maktulun yakınları, polis tarafından güçlüklü engellendi.
 
Arifiye Beldesi'ndeki olayda, taşınmak üzere olan kiracısından 100 YTL isteyen ve vermediği gerekçesiyle çıkan tartışmada kiracısının erkek kardeşi Serdar Topçu'yu (22) tabancayla vurarak öldüren O.K. polise teslim oldu. Emniyette sorgusu tamamlanan O.K. geniş güvenlik önlemleri altında Sakarya Adliyesi'ne getirildi. Adliye önünde bekleyen Serdar Topçu'nun yakınları, araçtan indirilişi sırasında O.K.'ye saldırmak istedi. Polis, maktulun yakınlarını güçlükle engelleyerek, uzaklaştırmaya çalıştı. Öldürülen Serdar Topçu'nun eşi H.T (19) ile yengesi N.T (31) gözyaşlarına hakim olamadı.
 
O.K.'nin evinde kiracı olarak oturan N.T, ev sahibinin ve yakınlarının daha önce de kendilerini rahatsız ettiğini ve durumu polise bildirdiğini söyledi. Olay günü de aynı şekilde rahatsız edildiklerini ve çıkan tartışmanın büyüdüğünü belirten N.T, adalete güvendiklerini dile getirdi.
 
Öldürülen Serdar Topçu'nun eşi H.T de, çocuğunun babasız kaldığını söyleyerek, gözyaşlarına hakim olamadı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 16:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?