7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

'101 Ali Gaffar' Hendek'e geliyor

ALİ GAFFARLAR HENDEK'TE

Hendek Belediyesi Gönül Yolculuğu - Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Projesi kapsamında Diyarbakır'da bulunan "Ali Gaffar" isimli 101 çocuk Hendek Belediyesi'nin misafiri olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümünde Hendek'te olacak.

Proje kapsamında gerçekleştirilmiş olan Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Sempozyum Kitabı'nın da tanıtılacağı programa Diyarbakır'dan ismi Ali Gaffar olan 101 çocuk, 21 idareci ve 37 öğrenci velisi katılacak. 23 Ocak Pazar günü sabah saat 07.00'de Diyarbakır'dan uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek olan 160 kişilik grup Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve beraberindekiler ile karşılandıktan sonra Türk Hava Yolları'nın misafiri olarak sabah kahvaltısını THY Genel Müdürlük binasında yapacaklar.

Diyarbakır eski Valisi olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret edecek olan Ali Gaffarlar daha sonra Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Minyatürk'ü gezecek ve Boğaz turu yapacak. Şehit Ali Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümü olan 24 Ocak Pazartesi Günü mezarı başında yapılacak olan anma programına katılacak Diyarbakırlı Ali Gaffarlar Hendek Gezisi'nin ardından, 25 Ocak Salı Günü Ankara'da Anıtkabir'i, TBMM'ni ve Cumhurbaşkanlığı'nı ziyaret edecekler. Diyarbakırlı heyet Esenboğa Havalimanı'ndan "Hendek" isimli uçakla Diyarbakır'a dönecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 19:15:03
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 19:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?