5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

15 saniyede soygun

Adapazarı'nda, cep telefonu ve bilgisayar satılan bir iş yerini soyan 3 hırsız, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Cumhuriyet Mahallesi Şal Sokak'taki bilgisayar ve cep telefonu satılan iş yerinin camını silah kabzasıyla kırıp içeri giren kar maskeli 3 kişi, 1 dizüstü bilgisayar, 20 cep telefonu ve cep telefonu kontörlerini alarak kaçtı.

İş yerine giriş görüntüleri güvenlik kameralarınca kaydedilen hırsızlar, içerde bulundukları 15 saniye içinde, cep telefonlarının bulunduğu vitrini dirsek ve silah darbeleriyle kırdılar. Hırsızlardan 2'si vitrindeki kontörleri ve cep telefonlarını alırken, diğer hırsız arka tarafta bulunan dizüstü bilgisayarı alarak kaçtı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi incelemesi yaptı. İş yerinin ortaklarından Faruk Şamdancı, alarm sesini duyunca hırsızların telaşa kapılarak hızla olay yerinden kaçtıklarını belirtti. Şamdancı, “Şehrin tam merkezinde böyle bir olay yaşandıktan sonra, başka her yerde bu tür soygunlar olabilir.

ezalar caydırıcı değil. Caydırıcılığı olmayan cezalardan ötürü cesaret alıyorlar” diye konuştu. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
A.A
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2007 Pazar 15:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?