6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

2 kızının cenaze namazını kıldırdı

Sakarya’da dün meydana gelen kazada ölen iki kız kardeş, bugün imam olan babalarının kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Söğütlü ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasındında hayatını kaybeden Tuğba İlhan ve Zeynep Küçük’ün cenazeleri, evlerinden alınarak Kubbeli Camii’ne getirildi. Burada baba Hasan Küçük’ün öğle namazına müetakip kıldırdığı cenaze namazının ardından, cenazeler Merkez Söğütlü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kızlarının cenaze namazını kıldıran baba Küçük, burada yaptığı konuşmada, bir baba olarak hayatının en zor namazını kıldırdığını söyledi.

'ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN'

Küçük, kaza sırasında kızlarının yanında olduğunu belirterek "Bu hayatta düşünülmeyecek bir olayla karşılaştım. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Acımı paylaşarak bugün kızlarım için dua okuyan herkes hakkını helal etsin" dedi.

Öte yandan kazaya sebebiyet veren ve kazanın ardından kaçan araç sürücüsü Osman H. de bugün yakalandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi.

Dün meydana gelen kazada, akaryakıt istasyonuna giren kamyonetin burada otobüs bekleyen yolculara çarpması sonucu Tuğba İlhan ve Zeynep Küçük ölmüş, anneleri Havva Küçük ise ağır yaralanmıştı. 

AA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2013 Perşembe 17:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?