5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

3 kız kardeşten dayakla gözdağı

ADAPAZARI’nda 3 genç kız, annelerinin beraber olduğu kişinin 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi oğlu B.İ.'yi zorla otomobile bindirip, hem araçta hem götürdükleri evlerinde beyzbol sopaları işkence yaptı.

2 saat sonra kızların, ‘Kimseye söylememesi’ konusunda uyararak serbest bıraktığı B.İ., güçlükle gittiği polis karakolunda yaşadığı olayları anlatarak şikayetçi oldu. B.İ.'nin şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan kızkardeşler ve anneleri, görüntü çeken gazetecilere ağır hakaretlerde bulundu.

Yağcılar Mahallesi 3. nolu sokakta evine doğru yürüyen Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi B.İ., iddiaya göre yanında duran otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında. B.İ.'yi otomobile bindiren 3 genç kız, hızla uzaklaştı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis alarma geçti. B.İ.'yi otomobille Sakarya Nehri kıyısına götüren genç kızlar, çocuğu dövmeye başladı. Daha sonra genç kızlar, B.İ.'yi Yağcılar Mahallesi’nde bulunan evlerine getirdi. Burada da çocuğu döven kızlar, yaklaşık 2 saat alıkoydukları B.i.'yi ‘kimseye birşey söylememesi’ konusunda uyardıktan sonra serbest bıraktı.

‘SENİ BOĞACAĞIZ’ DEMİŞLER

Polise giderek şikayetçi olan B.İ çok korktuğunu belirterek, “Bir araba önümde durdu. Beni zorla bindirdiler. Bana ‘Seni öldüreceğiz, boğacağız’ diye bağırdılar. Sakarya Nehri kıyısına götürdüler. Beni dövmeye başladılar. Daha sonra eve götürdüler. Evde de dövdüler. Beyzbol sopasıyla vurdular. Sonra da ‘Kimseye bir şey anlatmayacaksın’ diyerek bıraktılar” dedi. 

Başına gelenler nedeniyle büyük korku ve şok yaşan B.İ., polis nezaretinde önce hastaneye, daha sonra da evine götürüldü ve ailesine olay hakkında bilgi verildi. Yürümekte zorlanan B.İ.’nin ifadesinin ardından ekipler çocuğu kaçırıp alıkoyan ve işkence yaptığı ileri sürülen anne Nebahat V. ile kızları Figen, Selma ve Fatma V.'yi gözaltına aldı. Polis merkezine getirilen kadınlar, kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarını da tehdit ederek hakarette bulundular.

Alıkonulup dövülen B.İ.’nin halen bir suçtan dolayı cezaevinde olan babası ile, onu kaçıran genç kızların annesi Nebahat V. arasında ilişki olduğu, çocuğun da babaya gözdağı vermek amacıyla kaçırılıp dövüldüğü ileri sürüldü.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 13:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?