3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

3 vekil çıkartalım biri bakan olacak

MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi.

İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Mehmet Erdoğan önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Seçim startını verdiklerini ifade eden Erdoğan, “Kimse bizim seçim için hiçbir şey yapmadığımızı düşünmesin. MHP olarak biz başkaları gibi teşkilatlarımızı oluştururken şov yapmıyoruz. Biz yaklaşık bir ay içerisinde bütün ilçe teşkilatlarımızı yeniden yapılandırdık. Bunları da öyle basının önünde şov amaçlı yapmadık. Milliyetçi hareket partisi seçime son derece hazır şekilde girecektir” dedi.

MHP'de kırgınlıkların küskünlüklerin mümkün olmadığını söyleyen Erdoğan, “Biz öyle aldım verdim ile değil, biz Milliyetçi Hareket Partisi için en iyisi en doğrusu için ve nasıl daha iyi bir yapılanma yapabiliriz derdindeyiz. En iyisini arayarak teşkilatlarımızı yapılandırıyoruz. Basınımızda son zamanlarda 7 vekil bir bakana talibiz şeklinde çıkan açıklamalar dikkatimizi çekti. Her parti kendine göre iddialıdır. Ancak 6 vekil varken 5 vekil varken 1 bakan çıkartamayanlar 7 vekille mi bakan çıkartacaklar. Bizde iddia ediyoruz 3 vekil çıkartalım biri bakan olacak” dedi.

İktidara gelebilmek için tüm güçleri ile çalıştıklarını belirten İl Başkanı Mehmet Erdoğan şunları söyledi; “Milliyetçi Hareket Partisinin tüzüğü bellidir. Zamanı günü geldiğinde neyin nasıl yapılacağı bellidir. Bir çok arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisinde milletimize hizmet vermek için aday olacaktır bundan şüphemiz yoktur. Bizim bütün teşkilatlarımızın şu anda ki gündemi partimizi seçime nasıl hazırlarız, partimizi nasıl iktidar yapabilirizdir. Bizim şu anki çalışmalarımızın tamamı bu şekilde devam edecektir.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 12:58:03
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 18:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?