3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

3 yıl önceki olay kamerada

(ÖZEL) İŞ YERİNE GELEN ŞAHSI VURDU

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 3 yıl önce meydana gelen silahla yaralama olayının güvenlik kameraları ortaya çıktı. Bir kişinin iş yerinin önünde bir şahsı vurması ve daha sonra yaşanan olaylar güvenlik kamerası tarafından saniye sanayi kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, 2007 yılının kasım ayında meydana gelen olayda Sapanca'da restoranı bulunan Y.A., akşam saatlerinde H.K.'ya ait otele gelerek, otelde müşteri olarak konaklayan ve restoranında çalışan G.T. isimli kadını götürmek istedi. G.T.'nin direnmesi üzerine tartışma çıktı ve Y.K. otelden ayrıldı. Gece 02.00 sıralarında otele gelen otel sahibi H.K. yaşanan olayları öğrendi ve Y.A isimli şahsı arayarak tartışmaya başladı. Telefon konuşması sonrası yanına arkadaşlarını da alan Y.A. otele yakın bir mesafede araçtan inerek H.K.'ya ait otelin önüne doğru tek başına yürümeye başladı.

Y.A.'nın kendisine doğru geldiğini gören H.K. içeride bulunan silahını alarak dışarı çıktı ve ateş etti. Arkadaşları Y.A.'nın yaralandığını görünce yardıma koştular. Yaralı şahsı otomobile almak isteyen arkadaşlarına da ateş eden H.K.'yı ateş etmemesi yönünde uyaran şahıslar ağır yaralanan Y.A.'yı otomobile koyarak Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdılar. H.K. ise olay yerine gelen polislere silahını teslim ederek teslim oldu. Yaşanan tüm olaylar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hastanede 10 gün yoğun bakımda kalan yaralı Y.A. bir aylık tedavi sonrası taburcu edildi. Olaydan yaklaşık 6 ay sonra kendine ait restoranda bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Y.A.'nın yargılanmasına devam ediliyor. H.K. ise 7 yıl hapis cezası aldı.

(ÖZEL) İŞ YERİNE GELEN ŞAHSI VURDU
(ÖZEL) İŞ YERİNE GELEN ŞAHSI VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 12:06:05
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 15:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?