3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

7 aylık bebeğini bırakıp kaçtı

Adapazarı’nda genç bir kadın, askere giden eşini ve 7 aylık bebeğini terk ederek, cep telefonu vasıtası ile tanıştığı şahısla kaçtı. Olay, Adapazarı Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi.

1,5 yıllık evli olan ve eşi Nihat Acar’ı 2 ay önce askere gönderen Seda Acar (24) isimli kadın, 7 aylık kızını bir komşusuna bırakarak evini terk etti.

Gelininin bir hafta önce eşyalarını topladığını ve bebeğini de komşuya bıraktığını söyleyen kayınvalide Sevgüzel Acar, "Gelinim bir daha eve dönmedi. Öğrendiğimize göre, cep telefonu ile tanıştığı biri ile gitmiş. Oğlum askere gittikten sonra cep telefonunu elinden düşürmez olmuştu. Sürekli birisiyle mesajlaşıyordu. Geceleri bile telefonla yatıyordu. Biz önceleri oğlumla konuştuğunu düşündük ama yanılmışız" dedi.

Torununun sürekli annesini aradığını da söyleyen Sevgüzel Acar, "Artık geri dönse bile onu kabul etmemiz mümkün değil. Fakat bebeğine nasıl kıydığını bir türlü anlayamıyoruz. Torunuma şimdi ben bakıyorum. Sürekli annesini arıyor. Bebeğine hiç mi acımadı?" diye konuştu.

Dede İrfan Acar da, oğlu için üzüldüğünü belirterek, "Bir yuvanın bu şekilde yıkılmasına anlam veremiyorum. Oğlum da olayı öğrenince perişan oldu" diyerek, polise başvurduklarını ve gelinin akıbetini öğrenmek istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 15:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?