5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

87/1 Tertipler Başkanla vedalaştı

Ferizli İlçesinde 87/1 tertip askere giden gençler Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş'ı makamında ziyaret ederek vedalaştılar. 

Askere giden gençler Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş'ı makamında ziyaret ettiler. 

Başkan Kaşkaş, gençlerle yaptığı sohbet sırasında askerlik kavramının milletimiz için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Askere giden gençlerin askerlik süresinde alacakları eğitim ve disiplin anlayışının onların askerlik sonrası kuracakları yaşamlarında birtakım olumlu özellikler katacağını belirten Başkan Kaşkaş, “Askerlik kavramına hem dinimizde hem de milli kültürümüzde çok büyük bir önem atfedilmiştir. Milletimiz kışlayı Peygamber Ocağı olarak görmüş ve çocuklarını ya şehit ya gazi ol şiarı ile askere göndermiştir. Sizlerin ifa edeceği kutsal askerlik görevi nedeniyle biz buralarda bağımsız, hür ve rahat bir şekilde yaşamımızı sürdürmekteyiz. Türk milletinin ve devletinin teminatı sizlersiniz. Hepinizi Allah'a emanet ederek askere gönderiyoruz. Sağ salim gidip sağ salim ailelerinize ve sevenlerinize dönmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Ziyaret sonrası gençlerle tek tek vedalaşan Başkan Kaşkaş, askere giden gençlere milli geleneğimizin bir parçası olan asker harçlıklarını takdim etti. Başkan Kaşkaş, gençlerden askerlik sürecinde karşılaştıkları herhangi bir sorun karşısında kendisine ulaşmalarını isteyerek, “Beni de ailenizden bir fert olarak kabul edin” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 12:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?