3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Aç ve açıkta kimse yok!

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ BERABERİNDEKİ HEYETLE AK PARTİ BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi,beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği AK Parti il binasında önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Başbakanlık Baş Müşaviri Erol Kaya ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Keleş, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Enes Karaman ile birlikte AK Parti Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile görüşen heyet adına Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi bir açıklama yaptı. Tanrıverdi yerel yönetimlerin önemine değindiği açıklamasında “ Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Yerel yönetimlerin temelinde insani ve demokratik değerler vardır. İnsan merkezli hizmet odaklı çalışan AK Partili belediyelerimiz meclis üyeleri il genel meclisi üyelerimiz insanımızın talep ettiği hizmetleri gerçekleştirmek ve bunun yanı sıra Türkiye’nin demokratikleşmesine de önemli katkı vermek adına çalışmalarını ciddi şekilde yapmalılar.”dedi.

Sakarya’da bir takım ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti il binasında Belediye başkanları ile bir araya geldi. Tanrıverdi burada yaptığı konuşmada, “

2009 yerel seçimlerinde marka şehirler sloganıyla yola çıktık. İnanıyorum ki ortak akılla, ortak projeler üreterek marka şehirleri ortaya. AK Partili belediyelerin Türkiye genelinde başarısı belediye başkanı arkadaşlarımızın kendi bilgi becerileri bunun yanı sıra kenti kentliyle birlikte yönetmeleri, genel merkezimizi tavsiye ettiği projelere uyum sağlamasıdır. Yerel yönetimlerdeki başarımızın sırrı bundadır. AK Belediyecilik anlayışıyla bütün halinde çalışıyoruz. Kentliyle birlikte kenti yönetiyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin AK belediyecilikle idare edildiğini fark edersiniz.

Yerel yönetimlerimiz halkımıza birebir hizmet götüren önemli kamu birimidir. Devletin şefkat ve dost elinin tutuşturulduğu milletle önemli bir kamu birimidir. Dost elimi uzatacağız şefkat elimizi, devlet millet kaynaşmasını ortaya koyan uygulamalarımız faaliyetlerimizi yerine getirmiş olacağız. 2004 yılından bu yana yerel yönetimlerde AK belediyecilik anlayışı başarılı olmuştur. Sosyal devlet ilkesinin içini dolduran sosyal belediyecilik anlayışını gerçekleştirmiştir. AK Partili belediyelerin olduğu yerde özellikle açta açıkta kimse yoktur. Biz kimsesizlerin kimsesiyiz diye kendimizi ifade ediyoruz. Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir anlayışındayız” dedi.

“Türkiye dünyada itibar edilen bir ülke olmuştur”diyen Tanrıverdi konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Yurt dışı değerlendirme kurumları, Türkiye’nin itibarının arttığını gösteren göstergeleri ortaya koymaktadır. Dünya ekonomiyle ilgilenen kurumları Türkiye’nin önemli bir gelişime ortaya koyduğunu ve dünyanın içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen ayakta duran bir ülke olduğunu tescil etmiştir. AK Parti iktidarı döneminde ülkemiz ayaklarını ekonomik ve sosyal yönden sağlam yere basmıştır. Bu olunca elbette dünya ülkeleri arasında önemli bir ülke olmuştur. Bölgesinde lider bir ülke olduğu gibi dünyada da hatırı sayılır bir ülke olmuştur. 152 ülkenin oyuyla BM Güvenlik Konseyi üyesi seçilmiştir. Avrupa Parlementosu Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığına bir Türk milletvekili arkadaşımız başkan seçilmiştir. Avrupa Parlementosunda böylesi bir başkanlığı elde etmek Türkiye’mizin adına bizim parlamenterimizin oraya oturması Türkiye’nin nereden nereye geldiğini, dünya ülkeleri arasındaki değerini ortaya koyan önemli bir göstergedir” şeklinde konuştu.

Heyet daha sona tüm belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilecek değerlendirme toplantısına gitti.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ BERABERİNDEKİ HEYETLE AK PARTİ BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ BERABERİNDEKİ HEYETLE AK PARTİ BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ BERABERİNDEKİ HEYETLE AK PARTİ BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 19:18:04
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 19:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?