3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Adapazarı'nda kano heyecanı

TÜRKİYE KANO ŞAMPİYONASI ADAPAZARI'NDA YAPILACAK

Durgunsu Kano Türkiye Kupası 5-6 Haziran 2010 tarihlerinde Adapazarı Poyrazlar Gölü Kano Yarışma Parkuru'nda yapılacak.

Müsabakalar büyük, genç, yıldız, minik erkekler ve bayanlar kategorilerinde yapılacak. Türkiye genelinde 10 takımının katılımı ile gerçekleşecek olan şampiyonaya Adapazarı Belediyespor takımı 20 sporcu ile katılacak.

Tantaoğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin katkıları ile gerçekleşecek olan organizasyonda Adapazarı Belediyespor'un hedefi Türkiye Şampiyonluğu. Bilindiği gibi Kano Milli Takımında Adapazarı Belediyespor'dan birçok sporcu yer alıyor.

Durgunsu Türkiye Kupası organizasyonunun Adapazarı'nda ilk kez gerçekleştirilecek olmasının heyecanın yaşayan Türkiye Kano Federasyonu ve Adapazarı Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Akdemir, "Adapazarı'nda gerçekleşecek olan bu ilk organizasyonda hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Organizasyonun Adapazarı'nda gerçekleştirilmesine katkı yapan Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay ile Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür ediyoruz. Kano sporuna gönül veren herkesi hafta sonunda Poyrazlar Gölü'ne bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 15:43:01
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 18:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?