5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

ADASU'da değerlendirme toplantısı

Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU), personelini düzenlediği değerlendirme toplantısında bir araya getirdi. Çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapılan toplantıya tüm şube müdürleri katıldı. 

ADASU tarafından periyodik olarak düzenlenen değerlendirme toplantısı, SAKVA'da gerçekleştirildi. Çalışmaların değerlendirildiği toplantıya ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları Muzaffer İşcioğlu, Naci İris, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Babalıoğlu, Serpil Aydın, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. 

Genel Müdür Rüstem Keleş, ADASU'nun yakın bir geçmişe rağmen fiziksel yer ihtiyacını giderdiğini ve organizasyonel anlamda kurumsallaşmayı tamamladığını söyledi. Keleş, müdürlerin işlerin yürütülmesindeki önemine değinerek, “İşlerin düzenli yürütülmesi sizlere bağlı. Birim müdürlerimiz hem elamanlarımızın etkin ve verimli çalışmalarından, hem de yapılan işlerin vatandaş memnuniyeti sağlayacak şekilde yapılmasından sorumludurlar. Bu düzen birlikte hareket etmeyle sağlanır. Sizlerin arasında iletişim kopukluğu olmamalı. Unutmayın sizlerin başarısı, ADASU'nun başarısıdır” dedi. 

Keleş'in konuşmasının ardından söz alan müdürler, sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 18:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?