7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Adaylar seçim çalışmalarına hızlı başladı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiler.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Adaylar, tanıtım toplantısının ardından sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, Ziya Cevherli ve Ender Serbes Adapazarı İlçe Teşkilatıyla seçim startına başladılar. Teşkilat önünde alkışlarla karşılanan adaylar, daha sonra İlçe Toplantı Odasında partililerle bir araya geldiler.

Ak Partili adaylar Adapazarı İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından hazırlanan program kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiler. Sakarya Muhtarlar Derneği, SAGİAD, TÜMSİAD VE MÜSİAD'ı ziyaret eden adaylar yoğun ilgi gördüler. Adaylar, Sakarya'nın kalkınmasının artarak devam etmesi için 12 Haziran seçimlerinde destek istediler.

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, AK Parti Sakarya Milletvekili adaylarına Muhtarların özlük hakları ile ilgili istek ve önerilerini iletti. SAGİAD ziyaretinde ise Başkan Vecdi Çelebi, 250 üyelerinin bulunduğunu ve 250 milyon TL'lik cirosuyla Sakarya'nın kalkınmasındaki gayretlerinin devam edeceğini vurguladı. Çelebi, demokratik ve ekonomik iyileşmelerin sanayi ve ticari faaliyetlere büyük yansıması olduğunu kaydetti. TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik'de demokratik iyileşmelerin olumlu yansımalarının devamını beklediklerini ifade ederek anayasal değişikliklerin destekçisi olduklarını söyledi. MÜSİAD Başkanı Halit İnci de 2010 yılındaki yüzde 8'lik büyümenin önümüzdeki dönem artmasını beklediklerini ifade ederek MÜSİAD'ın çemberi demokrasi ve ekonomidir vurgusunda bulundu.

Ziyaretlerden memnun ayrılan milletvekili adayları Sakarya'nın 2023'e taşınacak hizmetlerle yeni döneme hazırlandığını vurguladılar.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 18:30:01
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 10:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?