6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Adliye'de aile dramı

Adapazarı Adliyesi'nde eşi ve oğlu tutuklanan kadın gözyaşlarını tutamayınca tam bir aile dramı yaşandı. 

Alınan bilgilere göre, Adapazarı Adliye köyü eski Japon prefabriklerinin bulunduğu bölgede Telekom'a ait 100 metre boyunda çalıntı telefon kablolarını yaktıkları iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan İbrahim Gündoğdu (50) ve oğlu Ufuk Gündoğdu (24) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Tutuklanan baba İbrahim Gündoğdu adliye binasından çıkarılarak jandarma aracına bindirildi. Babanın ardından oğlu Ufuk Gündoğdu araca doğru götürüldüğü sırada jandarmalara zorluk çıkardı. Oğul Gündoğdu güçlükle jandarma aracına bindirilirken adliye bahçesinde tam bir aile dramı yaşandı. Eşi ve oğluna destek olmak amacıyla gelen anne Türkan Gündoğdu (40) gözyaşlarına boğuldu. Anne hıçkıra hıçkıra ağlarken yanında bulunan 6 yaşındaki oğlu Batuhan da babasının arkasından gözyaşı döktü. Anne ve çocuğun ağlamaları jandarma aracı adliye bahçesinden ayrılmasına rağmen bir süre devam etti. 

Eşi ve oğlunun arkasından ağlayan Türkan Gündoğdu 17 Ağustos Marmara depreminde Düzce ilinde tüm mal varlıklarını kaybettikleri gibi bazı aile fertlerinin sakat kaldığını söyledi. Gündoğdu, eşinin Adapazarı'nda bir şantiyede bekçi olarak çalıştığını ancak oğluyla buldukları telefon kablosu yüzünden jandarma tarafından yakalandıktan sonra tutuklandıklarını anlattı. Gündoğdu, ev kirasının yaklaştığını ancak eşinin ve oğlunun cezaevine girmesiyle çocuklarıyla birlikte ortada kaldığını ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2006 Pazar 15:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?